Cégünkről

2003 óta működő vállalkozásunk büszke arra, hogy az eddig eltelt évek alatt mindvégig hűek tudtunk maradni jelmondatunkhoz.

Úgy gondoljuk, hogy egy munkát nem elég elvégezni, hanem azt a legjobban kell véghezvinni, hiszen mindig az a legdrágább ami az elején van elrontva. Gondoljanak csak bele az épületbe amelynek problémái vannak az alappal. Valószínűleg az egyik probléma szüli majd a másikat, és annak folyamatnak a bölcsőjét igen drága módon lehet csak javítani.

A Babovill Kft. a legkisebb tervezési és szerelési munkáktól elkezdve, a teljes körű családi házas és ipari méretű kivitelezésig mindent meg tud oldani. Munkája során törekszik mindig a legjobb megoldást ajánlani, melynek eredménye a kölcsönös megelégedés.

Főbb tevékenységek

Érintésvédelmi mérés, tűzvédelemi szabványosság felülvizsgálata, villámvédelmi rendszerek telepítése ellenőrzése, munkaegészségügyi megvilágítás szintmérése, Vezérlő, elosztószekrények gyártása 2500A terhelésig, (bérmunkában is) Családi és társasházak villamos mérőhely, riasztó, kaputelefon, számítógép hálózatok, rendszerek kivitelezése. Automata kapumozgatók, sorompók telepítése. Kompenzáló egységek telepítése.

Minőségpolitikánk

Elkötelezettség, minőségi és műszaki elvárások, előírások és a Megrendelő igényeinek maradéktalan teljesítése. Magas színvonalú munka, a törvényi és az ágazati szabványok betartásával. Ehhez garancia a technológiai hátterünk és a szolgáltatásunk színvonala. Rendszeres partnereink állandó megrendelése bizonyítja, hogy munkánkat jól, pontosan, minden igényt kielégítően, határidőre elvégezzük.